Information

Plaza landscape design plan

Plaza landscape design plan



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Plaza landscape design plan of Shimane Prefecture

5,942sqm

96% sold

Call for more information

Landscape land comprising five buildings, and surrounded by commercial buildings in Hiroshima, Hiroshima City.

The planning permission covers the 1,450sqm site, three outbuildings, and the combined industrial plant warehouse of 56.6m x 15.6m and 57.9m x 11.8m.

The land area of the landscape is 5,942sqm. The land on the front is 65m x 120m and on the back 132m x 120m. The total area is 5,942sqm.

One-storey storehouses are clustered between the two buildings. One of them is a seven-storey office building, whose height is 41.9m from the ground, and the other is a 6-storey warehouse.

All the buildings are enclosed by walls.

In the plans, the buildings and the site were designed by the same architect, and the layout and arrangement of the building is consistent with that of the landscape.

Architecture Design

Main Design

“The blue shape is the house (art) that everyone walks around in a city. I’m bringing it here and calling it a house.”

The main concept is that we try to design a “modern Japanese house” that does not mix Japanese and Western styles. We want to make the layout be different than traditional Japanese houses. We want the “house” to be the center of the scenery.

We want the surroundings of the house to have the feeling of having no people or things.

Although it is a Japanese house, it is a “house in the city.”

Design Points

A “house” is designed in a way that the owner lives alone and lives in the house. This house has no furniture, the windows are open and there is no door.

The windows are like the outside. They are like the eyes of the house. The main feature is that it doesn’t close. The house is not enclosed.

The room is placed in the middle and the window is at the center.

Because of this, there is a feeling that the interior and the exterior become one. There is no middle and everything becomes a kind of “house.”

There is no